Tävlingsinformation

Länge leve cykeln

Det är ingen hemlighet att cykeln är perfekt för arbetspendling, för träning och nöje. Cykling är en livsstil som ger glädje, frihet och rensar kropp och knopp på stress. Upplev alla fördelar, upp på sadeln och känn dig stark och oövervinnerlig när du susar förbi bilkön till nya smultronställen.


Anmälan

Delta individuellt eller tillsammans med ett lag på 4-15 deltagare. Anmälan kostar 290:- per person (exklusive moms) I priset ingår två tävlingsperioder. Vid samarbetsavtal och köp av ett större antal deltagarplatser blir avgiften lägre. Kontakta oss för offert eller om ni önskar att skapa en anmälningslänk för er arbetsplats/organisation.

När

Två fristående tävlingsperioder
7 maj- 10 juni
20 augusti - 7 oktober

Hur

Registrera antal kilometer som du cyklat per dag på din tävlingssida i din dator eller mobila enheters webbläsare. Varje vecka är en ny chans att delta i utlottningar och vinna priser som cyklar, spavistelse och cykelprodukter.

Tävlingsregler

Nytt för i år är att alla kilometrar räknas, oavsett när du cyklar. Ta cykeln till jobbet, med barnen till skolan eller få ihop några extra kilometer i skogen på din fritid. Målet är att cykla minst 30 kilometer i veckan för att delta i utlottningen av vinster.

Lagtävlingen

Det är både enklare och roligare att göra en aktivitet tillsammans. Bilda lag med 4-15 deltagare och peppa varandra till att cykla och tävla om en middag på valfri restaurang till ett värde av 2500:-